Otvoren Trg „Republika Srbija“ u Argentini

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić svečano je sinoć u Buenos Ajresu otvorio Trg Republika Srbija koji se nalazi u jednom od nalepših kvartova glavnog grada Republike Argentine.

Svečanom otvaranju prisustvovala je prva potpredsednica Buenos Ajresa Karmen Poljedo, predstavnici srpske dijaspore u Argentini, vikarni episkop eparhije latinoameričke Kiril Bojović, kao i predstavnici diplomatskog kora akreditovanog u Argentini.

Dačić je u kraćem izlaganju istakao važnost veza i saradnje Republike Srbije i Republike Argentine, prijateljske veze i tradiciju dobrih odnosa koji krase dve države i naroda.

Prvi potpredsednik Vlade istakao je da otvaranje Trga Republika Srbija predstavlja novu inspiraciju i pruža dodatni podsticaj daljem svestranom razvoju odnosa Srbije i Argentine u budućnosti, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

 

Next Post

Nastavak Jurassic World 2 još čekamo a pojavio se i kratak video ( Video)

Чет нов 23 , 2017
Svi zaljubljenici u Jurassic World još uvek čekaju trailer za nastavak hit filma koji će se pojaviti pod nazivom „Jurassic World: Fallen Kingdom“. Pojavio se kratak klip u kome glumac Criss Platt mazi malog reptila i svi već sa nestrpljenjem očekuju 22.juna 2018. za kada je zakazana premijera. From our Jurassic family […]