Otuđeni deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku rasvetlili su devet krivičnih dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila koja su u proteklom periodu izvršena na području grada Čačka, Gornjeg Milanovca, Kraljeva i Ljiga.

Policija je tokom proteklog vikenda privela i saslušala dvojicu Čačana koji se sumnjiče da su obili dva stana u Čačku iz kojih su otuđili zlatni i srebrni nakit. Takođe, priveden je i saslušan 56-godišnji Čačanin osumnjičen da je Čačku, Gornjem Milanovcu, Ljigu i Kraljevu ukrao četiri putnička vozila i izvršio dve teške krađe u selima u okolini Čačka. Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Operativnim radom policije rasvetljeno je i krivično delo teška krađa izvršeno u crkvi u Atenici gde je tokom proteklog vikenda otuđen deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice. Policija je u jednoj napuštenoj kući u Čačku pronašla 36-godišnjeg muškarca iz Čačka kod koga su pronađene mošti otuđene iz crkve i protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Izvor: MUP

Next Post

Nicole Kidman pokazala zašto je dama sa stilom na premijeri filma "Lion"

Уто дец 20 , 2016
Nakon Natali Portman i Nikol Kimand je obukla haljinu dizajnera Erdem na premijeri filma “Lion” i pokazala zašto je i dalje dama sa stilom. View this post on Instagram Nicole Kidman wearing #ERDEM Spring Summer 2017 to the premiere of her movie #Lion in Sydney. Thank you @juliavonboehm #NicoleKidman #SS17 #ErdemWomen […]