Otklonjeni problemi sa proverom rezultata male mature

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je portal www.mojasrednjaskola.gov.rs proradio.

Po nalogu prvog potpredsednika Vlade i ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, tim Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu zajedno sa kompanijom „EON“, angažovanoj od strane Kancelarije, utvrdili su kvar na sistemu i otklonili ga.

Ministarstvo poziva roditelje, koji do sada nisu to učinili u samim školama, da pogledaju rezultate završnih ispita na portalu i ukoliko imaju prigovore na iste da ih upute elektronskim putem ili pak odlaskom u školu.

Zbog neprijatnosti koja je izazvana ovim, Ružić je još jednom uputio izvinjenje svim učenicima i roditeljima i najavio produženje roka za podnošenje prigovora do sutra, 28. juna, do 13 časova.

U svim školama roditelji mogu lično podneti prigovor danas, do 18 časova, odnosno sutra, od 8 do 13 časova. Na portalu će biti omogućen prigovor elektronskim putem u bilo kom terminu do sutra, do 13 časova.

Ružić je izrazio nadu da su svi učenici zadovoljni postignutim rezultatima, čestitao svima na uspehu i poželeo da svako upiše željenu školu.

Ako ste propustili