Oštra osuda napada na policajce u opštini Vrbas

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policajce koji se dogodio u opštini Vrbas, a koji su izvršili političar Narodne stranke i njen poverenik za Vojvodinu Borislav Novaković i grupa lica koju je predvodio.

Stefanović je u izjavi za javnost poručio da je nedopustivo da bilo ko, ma koju funkciju obavljao, pribegava nasilju i napada policajce, koji rade svoj posao u skladu sa zakonom.

Pripadnici policije, koji su svakodnevno u prvoj liniji odbrane naše zemlje od raznih vidova kriminala, ne smeju i neće biti žrtve bahatih pojedinaca koji zbog svoje političke ili društvene pripadnosti smatraju da im je sve dozvoljeno, istakao je potpredsednik Vlade.

On je naveo da su pripadnici policije u Vrbasu postupali u skladu sa zakonom i pružali asistenciju organima lokalne samouprave u izvršenju njihovih zadataka.

Foto:Ilustracija/pixabay

Izvor:Vlada Srbije

Next Post

Uhapšeno 14 osoba zbog privrednog kriminala

Чет сеп 13 , 2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija uhapsili 14 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica. Akcije su, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, sprovedene na teritoriji […]