Odloženo otvaranje klizališta na Adi Ciganlija za 21.decembar

Izuzetno visoke dnevne temperature za ovo doba godine i kiša prouzrokovali su odlaganje otvaranja klizališta na Adi Ciganliji, pa će umesto u petak, 15. decembra, biti otvoreno u četvrtak, 21. decembra, u 17 časova, saopšteno je iz  JP „Ada Ciganlija”.

Prvo klizalište nepravilnog oblika u Beogradu, kako najavljuju, biće otovreno na prostoru Kamenog grada na Adi Ciganliji, uz vatromet, bogat muzičko-zabavni program, kao i prisustvo gradskih zvaničnika i javnih ličnosti.

Za posetioce će tokom 60 dana rada klizališta biti omogućeno potpuno besplatno klizanje u pet dnevnih termina, kao i preko 120 sati besplatnih programa, koji će obuhvatati animatore u novogodišnjim kostimima, pozorišne i lutkarske predstave, nastupe klovnova i mađioničara, kao i brojne tematske žurke i spektakle na ledu.

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Grada Beograda, za sve učenike osnovnih i srednjih škola obezbeđeno je besplatno korišćenje klizaljki uz đačku knjižicu tokom prva dva dnevna termina, dok su besplatne školice klizanja, umetničkog klizanja i hokeja na ledu predviđene u periodu od 1. do 11. februara.

Iznajmljivanje klizaljki za decu do sedam godina biće potpuno besplatno, dok je za sve ostale posetioce i zaljubljenike u klizanje obezbeđena simbolična cena od 100 dinara.

Foto:Ilustracija

Izvor: JP „Ada Ciganlija”

Ako ste propustili