Od utorka besplatan ulaz na bazen „Milan Gale Muškatirović“

U utorak,15.08.2017.godine, se ponovo otvaraju bazeni za sve sugrađane Sportskog rekreativnog  centra „Milan Gale  Muškatirović“.

Opština Stari grad i njen  sportski centar odlučili su  da prvog dana posle pauze  počaste sugrađane  besplatnim ulazom na  „Galetove“ otvorene bazene.

Bazeni na Dorćolu će  raditi i u septembru dokle  god to vremenske prilike  budu dozvoljavale, što je  lepa prilika za  Starograđane i sve ostale  da iskoriste popuste i  užuvaju u ostatku leta!

Cena karte za  decu od 7 do 10 godina  simbolična i iznosi 100  dinara. Za penzionere je  200, a uz „Starogradsku  karticu“ 160 dinara. Sve osobe sa invaliditetom sa opštine Stari grad uz istu karticu mogu na bazene ući potpuno besplatno.

Za sve ostale, celodnevna karta za otvorene bazene, radnim danom iznosi 250, a za vlasnike Starogradske kartice 200 dinara. Najniže cene ulaznica su za posete posle 16 časova, radnim danima, kada se za jednu kartu plaća 150, odnosno 120 dinara sa karticom.

Besplatno kupanje sredom je omogućeno za sve školarce i penzionere sa opštine Stari grad.

Subotom i nedeljom je cena karte 300 dinara, a od 16 časova 200 dinara, s tim što i vikendom važi popust od 20 odsto za vlasnike „Starogradske kartice“.

Izvor:opština Stari grad

Ako ste propustili