Od subote uključenje novogodišnje rasvete

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će večeras biti uključena dekorativna rasveta na Kosančićevom vencu, dok će novogodišnja rasveta u čitavom gradu biti uključena u periodu između 3. i  5. novembra,objavio je Beoinfo.

Gospodin Vesić je rekao da je  montirano 176 LED reflektora i osvetljeno 26 novih fasada na Kosančićevom vencu i u ulicama Fruškogorskoj, Zadarskoj i Pop Lukinoj. Zamenik gradonačelnika je dodao da uključivanje novogodišnje dekorativne rasvete u čitavom gradu počinje 3. novembra i trajaće dva dana, do 5. novembra, kada će svečana rasveta biti potpuno u funkciji.

Novogodišnjo osvetljenje biće postavljeno na 129 lokacija od čega je 49 novih lokacija.

Lokacije koje će prvi put biti okićene su plato Dimitrija Tucovića, park Mitićeva rupa, Omladinski plato u Zemunu, park Manjež, Ruzveltova ulica kod Vukovog spomenika, Bulevar despota Stefana, ulice Višnjička, Tiršova, Pasterova i Ustanička, park Ćirila i Metodija, parkovi Mali Tašmajdan i Tašmajdan, Kalemegdan, plato ispred Hrama Svetog Save, plato ispred Studentskog kulturnog centra, Cvetni trg, Sava promenada, Studentski park, Obilićev venac, dečije klinike – Tiršova, Institut za majku i dete, Olga Dedijer, kao i centri prigradskih opština.

Foto:arhiva/Beogradske vesti

Izvor:Beogradske vesti/Beoinfo

Ako ste propustili