Trend

Očitavanja vodomera u nasalju Vrčin

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ u subotu 14. i nedelju 15. oktobra 2017. godine očitavaće vodomere u naselju Vrčin. Pozivamo sve stanovnike ovog naselja, kao i vlasnike vikendica, da izađu u susret čitačima BVK i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje.

Molimo sve potrošače da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima…), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma, u kojima se vodomeri nalaze, budu otključana, da vozila budu parkirana van šahtova i na taj način doprinesu efikasnom očitavanju vodomera.

Saradnjom Beogradskog vodovoda i korisnika usluga našeg preduzeća unapređujemo rad i kvalitet pruženih usluga, na obostrano zadovoljstvo. Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima. Zahvaljujemo svima na razumevanju,saopštavaju iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije