Objavljen audio snimak u kome Ronald Regan izgovara neke rasističke rečenice ( Audio)

Objavljen je audio snimak gde bivši predsednik Amerike Ronald Regan izgovara neke rasističke rečenice u razgovoru sa Ričardom Niksonom, takođe bivšim predsednikom.

Na objavljenom audio snimku razgovora iz oktobra 1971. sa predsednikom Ričardom Niksonom, Ronald Regan ( tada guverner Kalifonije) izgovara neke rasističke rečenice o tanzanijskoj delegaciji pri Ujedinjenim nacijama.

Navodno razgovor se desio nakon što su Ujedinjene nacije priznale Narodnu republiku Kinu..

Članovi tanzanijske delegacije proslavili su odlukuUN-a plešući u Generalnoj skupštini.

Navodno je Ronald Regan nakon ovog događaja nazvao Ričarda Niksona i rekao mu da bi trebalo da se SAD povuku iz UN-a, koji je nazvao „kengurskim sudom“.

„Sinoć, kažem vam, gledajte to kao i ja na televiziji. Da biste videli te majmune iz tih afričkih zemalja – proklet bio, i dalje im je neprijatno da nose cipele.“ Nikson se nakon ove rečenice Regana smejao.

Foto:ilustracija/pixabay

Next Post

Poznati glumac je jedini muškarac u kući

Чет авг 1 , 2019
Glumac Dwayne Johnson gostovao je u emisiji „Good Morning America“ u kome je tokom intervjua rečeno kako je jedini muškarac u kući. Dwayne Johnson ima tri ćerke i rekao je da kao muškarac razmišljate „Da, odgajaću sina“ ali imam tri ćerke i to je najveći blagoslov. Tokom intervjua pitan je […]