Obilazak zgrade Geozavoda i projekta „Beograd na vodi“ 4. i 7.oktobra

Zbog velikog interesovanja Gradska opština Savski venac u saradnji sa kompanijom „Beograd na vodi“, organizuje ponovo 4. i 7. oktobra, od 13 časova, obilazak zgrade Geozavoda i projekta „Beograd na vodi“ za sve sugrađane.

Tura počinje obilaskom BW Sales Gallery (zgrada Geozavoda), gde će građani imati priliku da se upoznaju sa detaljima oko uređenja ovog dela grada i maketom Beograda na vodi. Nakon toga planiran je obilazak i upoznavanje zgrade Geozavoda i njenog istorijskog značaja u urbanom razvoju prestonice.

Poseta se završava obilaskom Sava promenade, kao važnog dela projekta Beograd na vodi i upoznavanjem sa budućim izgledom ovog dela grada.

Građani se mogu prijaviti na broj telefona 011/2061-800.

Izvor:opština Savski venac

Next Post

Besplatni izlet za penzionere u Vršac

Уто окт 3 , 2017
Gradska opština Voždovac organizuje besplatne izlete za penzionere sa teritorije opštine i svi zainteresovani mogu da se prijave do kraja oktobra za dvodnevne izlete u Vršac. Program izleta obuhvata obilazak katoličke i pravoslavne crkve i Patrijaršijskog dvora, prve vršačke apoteke iz 1784. godine, poznate kao „Apoteka na stepenicama“, dok je […]