Obeležavanje Dana ustanka naroda Srbije

Povodom obeležavanja Dana ustanka naroda Srbije u Drugom svetskom ratu na Zvezdari će u četvrtak, 07.07. biti održana dva događaja:

-u 10 sati će u Opštini Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, Miloš Ignjatović, predsednik GO Zvezdara i Predrag Veinović, zamenik predsednika GO Zvezdara sa članovima Veća GO Zvezdara primiti delegaciju SUBNOR-a.

-U 11 sati će u parku ispred VI beogradske gimnazije, ulica Milana Rakića 33, na spomenik đacima poginulim u Drugom svetskom ratu biti položeni venci. Vence će položiti predstavnici SUBNOR-a, Gradske opštine Zvezdara, Socijalističke partije Srbije, Socijalističke omladine Zvezdare i građani Zvezdare.

Građanima će se u ime GO Zvezdara obratiti Predrag Veinović, zamenik predsednika GO Zvezdara i Bora Ercegovac, predsednik SUBNOR-a Beograda.

Nakon ovoga, cveće će biti položeno i na spomen ploču đacima VI beogradske gimnazije koji su poginuli u NOR-u, a koja se nalazi u Školi.  Rade Zejak, direktor VI beogradske gimnazije će posle polaganja cveća primiti predstavnike SUBNOR-a i Opštine,saopštavaju iz opštine Zvezdara.

Ako ste propustili