NOVOGODIŠNjI PAKETIĆI ZA VRAČARSKE MALIŠANE UZRASTA DO SEDAM GODINA

Gradska opština Vračar i ove godine će obradovati svoje najmlađe stanovnike poklon paketićima za praznike, koji su namenjeni deci rođenoj od 1. januara 2015. godine, sa prebivalištem na Vračaru.

Počev od utorka, 7. decembra 2021. godine, a zaključno sa 24. decembrom 2021, u vremenu od 10 do 18 časova, roditelji mališana mogu u galeriji Gradske opštine Vračar (Njegoševa 77) preuzeti vaučer za novogodišnji paketić.

Paketići se mogu preuzeti od 21.12.2021, do 24.12.2021.godine svakog dana u Sportskom centru „Mirko Sandić“, Sjenička 1, u vremenu od 17 do 19 časova. Roditelji koji ne preuzmu novogodišnje paketiće u ovom periodu mogu to učiniti od 27. decembra zaključno sa 30. decembrom 2021.godine, u prostorijama Gradske opštine Vračar.

Za prijavljivanje i preuzimanje potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu knjižicu deteta. Molimo sugrađane da prilikom preuzimanja novogodišnjih vaučera i paketića poštuju epidemiološke mere i preporuke – nose masku i drže distancu.

Gradska opština Vračar sa velikim zadovoljstvom nastavlja da priređuje novogodišnja iznenađenja za naše najmlađe. Vidimo se, da sa vama podelimo prazničnu čaroliju!

Izvor: Beogradske vesti / Opština Vračar

Foto:ilustracija/pixabay

Ako ste propustili