Novinar Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav

Predsednik Aleksandar Vučić je u vanrednom obraćanju medijima rekao  da je novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav.

„Bili smo izloženi velikim pritiscima kao zemlja. Najpre su neki pokušali da blokiraju naše saobraćajnice pod izgovorom da su cene goriva visoke. Dobijali smo rezultate ekonomskih uspeha, otvarali smo nove fabrike, a onda su krenule nove laži o zatrovanoj vodi u Beogradu, a sa samo jednom željom da se naruši stabilnost u zemlji ,“rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nakon uvodnog obraćanja gosspodin Vučić saopštio je:

„Posle 30 sati teškog i napornog rada smo došli do ozbiljnih rezultata i želim da obavestim javnost da je Stefan Cvetković u našim rukama, pronađen živ i zdrav da mu dlaka sa glave ne fali“, rekao je gospodin Vučić.

Gospodin Vučić rekao je da je mnogo toga bilo namešteno na mestu gde je pronađen automobil novinara gospodina Cvetkovića.

„Šta se sve dogodilo imaćete dovoljno vremena da čujete narednih nekoliko dana, ja ću vam u nekoliko rečenica reći da smo mi odmah posumnjali u onu verziju koja se pojavila u pojedinim medijima, tu je bilo i mnogo laži i lažnih vesti, mi smo posumnjali u tu verziju zato što nikakvih tragova borbe vidljivih nije bilo, lagali su mediji koji su objavili da je postojala kutija i bilo kakva krv“, rekao je gospodin Vučić.

Trenutno se nalazi u Upravi kriminalističke policije na ispitivanju,saopštio je Predsednik Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je bilo dosta nelogičnosti prilikom istrage.

Foto:arhiva/Vlada Srbije

Izvor: Beogradske vesti/RTS

Ako ste propustili