Nove dve telefonske linije za nabavku i dostavu osnovnih životnih namirnica na Voždovcu

Foto:ilustracija

Opština Voždovac obaveštava građane da sprovodi sve preporučene mere nadležnih državnih organa povodom navedene situacije izazvane virusom korona.

U skladu sa uvedenim vanrednim stanjem, građani Voždovca mogu prijaviti Komunalnoj inspekciji GO Voždovac sve što se odnosi na nepoštovanje naloženih mera Vlade Republike Srbije u vezi sa radom ugostiteljskih i drugih uslužnih objekata na teritoriji opštine Voždovac. Prijave se mogu poslati na mejl: komunalnainspekcija@vozdovac.rs.

Servisni centar Opštine Voždovac otvorio je dve telefonske linije 2440-407 i 2457-931 na koje najstariji Voždovčani mogu da se javljaju za nabavku i dostavu osnovnih životnih namirnica na kućnu adresu.

Ustanove Sportski centar „Voždovac” na Banjici i „Voždovački centar – Šumice” zatvorene su za građanstvo od 16. marta, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja.

Iz ove gradske opštine pozivaju sve sugrađane da se pridržavaju mera koje je Vlada Republike Srbije donela u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19, kao i da se ponašaju odgovorno prema sebi i drugima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Novi kontakti za prijavljivanje Volonterskom servisu Opštine Voždovac

Сре мар 18 , 2020
Gradska opština Voždovac zahvaljuje svim volonterima koji su se do sada javili u velikom broju i stavili na raspolaganje svoju pomoć za podršku najstarijim sugrađanima, saopštavaju iz ove gradske opštine. Primarni cilj je pomoć onima koji pripadaju najugroženijem delu stanovništva, starijim sugrađanima, samohranim roditeljima, osobama sa invaliditetom, kao i onima […]