Nove dve telefonske linije za nabavku i dostavu osnovnih životnih namirnica na Voždovcu

Foto:ilustracija

Opština Voždovac obaveštava građane da sprovodi sve preporučene mere nadležnih državnih organa povodom navedene situacije izazvane virusom korona.

U skladu sa uvedenim vanrednim stanjem, građani Voždovca mogu prijaviti Komunalnoj inspekciji GO Voždovac sve što se odnosi na nepoštovanje naloženih mera Vlade Republike Srbije u vezi sa radom ugostiteljskih i drugih uslužnih objekata na teritoriji opštine Voždovac. Prijave se mogu poslati na mejl: [email protected].

Servisni centar Opštine Voždovac otvorio je dve telefonske linije 2440-407 i 2457-931 na koje najstariji Voždovčani mogu da se javljaju za nabavku i dostavu osnovnih životnih namirnica na kućnu adresu.

Ustanove Sportski centar „Voždovac” na Banjici i „Voždovački centar – Šumice” zatvorene su za građanstvo od 16. marta, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja.

Iz ove gradske opštine pozivaju sve sugrađane da se pridržavaju mera koje je Vlada Republike Srbije donela u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19, kao i da se ponašaju odgovorno prema sebi i drugima.

Ako ste propustili