Novak Djoković pozitivan na koronavirus

Teniser Novak Djoković saopšti je da su on i njegova žena Jelena pozitivni na koronavirus.

Novak Đoković pozitivan je na virus COVID 19. Odmah po dolasku u Beograd Novak se testirao zajedno sa članovima porodice i tima sa kojima je bio u Beogradu i Zadru. On ne oseća nikakve simptome

„Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna.

Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera.

Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period.

U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.

Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.

Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati.

Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro.

Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana,” saopštio je Novak Djoković.

Next Post

Drive in na Adi Ciganliji

Уто јун 23 , 2020
Drive in na Adi Ciganliji koji će se nalaziti na Parkiralištu Ada ponovo je otkazan zbog kiše. Novi termin emitovanja projekcije u bioskopu na otvorenom, bice saopšten blagovremeno. Ipak, bioskop će zbog najave poboljšanja vremenskih uslova u narednim danima, nastaviti da radi, te će po planu od 24. do 27. […]