Neophodni ponovni radovi na auto-putu od Uba do Lajkovca

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je da će deonica auto-puta na Koridoru 11 od Uba do Lajkovca, koja nije bila u saobraćaju, morati da se ponovo radi zbog nekvalitetno izvedenih radova.

Na osnovu izveštaja „Puteva Srbije“, a po nalogu „Koridora Srbije“, Saobraćajni institut CIP uradio je analizu dela ove deonice, građene od 2010. do 2014. godine, a koja je pokazala da je u osnovu auto-puta umesto čvrstog materijala ugrađivana glina, što je dovelo do pucanja asfalta na delu auto-puta i kosinama.

Prve procene govore da će ovi radovi koštati oko 1,07 milijardi dinara, a nadležnim pravosudnim organima podneta je na postupanje kompletna dokumentacija o izgradnji ove deonice, navodi se u saopštenju.

Foto:Ilustracija

Next Post

Gal Gadot u Givenchy

Пон нов 6 , 2017
Gal Gadot, „Wonder woman“, bila je u Londonu na fotografisanju sa ostalim junacima prestojećeg filma „Justice league“. Ona se pojavila u haljini iz kolekcije leto 2018 od Givenchy. View this post on Instagram Last time we were all in London together we were filming Justice League. Can’t believe the time is […]