Nastradala deca i vozač „mercedesa“ su državljani Austrije na autoputu kod Novog Sada

Tri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći, noćas na auto-putu Subotica – Novi Sad.

Oko 1.30 sati, u blizini Novog Sada, teretno vozilo makedonske registracije oborilo je pešaka koji je stao ispred kamiona. U nameri da izbegne telo pešaka, „mercedes“ austrijskih registarskih oznaka udario je najpre u ogradu, a zatim u zaustavljeni kamion.

Osim, za sada neidentifikovanog pešaka, život je izgubilo dvoje dece iz „mercedesa“, uzrasta 5 i 8 godina, dok su vozač i suvozač zadobili teške telesne povrede.

Nastradala deca i vozač „mercedesa“ su državljani Austrije, dok je četvrti putnik u automobilu sa područja Kosova i Metohije.

Uviđaj lica mesta obavili su javni tužilac i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a u toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće,saopštavaju iz MUP-a.

Next Post

Predstavniku Srbije nagrada Evropske komisije za najbolju ideju

Пет нов 25 , 2016
Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da je projekat Grada Novog Sada „Lipov med za održivi razvoj Dunavskog mikroregiona“ osvojio nagradu na takmičenju Evropske komisije (EK) za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (EEPA). U saopštenju se navodi da je pomenutom projektu, koji je predstavljao našu zemlju na ovom […]