Napadnut policajac u u Ulici Nedeljka Gvozdenovića

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu uhapsili M. B. (1983), koji je osumnjičen da je juče oko 19.40 časova, u Ulici Nedeljka Gvozdenovića, napao saobraćajnog policajca S. S. (1981).

U saopštenju se navodi da je policajac prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Incident se dogodio kada je policajac na službenom motociklu prišao zaustavljenom vozilu marke „BMW“, u kojem je na mestu suvozača bio M. B., i tražio da pomere vozilo koje je ometalo odvijanje saobraćaja.

Suvozač M. B. je najpre počeo da vređa policajca, kojeg je potom, izašavši iz vozila, i fizički napao, nakon čega je pobegao sa mesta događaja.

M. B. je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Tim povodom, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izrazio je zadovoljstvo zbog toga što je počinilac ovog napada u veoma kratkom roku uhapšen.

Stefanović je istovremeno poručio da su napadi na policijske službenike nedopustivi, i ponovio da će svi koji ne poštuju zakone biti oštro sankcionisani.

Ako ste propustili