Najstarijim sugrađanima su na raspolaganju timovi volontera i zaposlenih u opštini Savski venac

Foto:ilustracija/pixabay

Gradska opština Savski venac će, dok traje situacija u vezi sa korona virusom, nastojati da u okviru svojih mogućnosti pruži maksimalnu pomoć i podršku sugrađanima, naročito najstarijima, koji su jedna od najugroženijih kategorija.

Najstarijim sugrađanima od danas su na raspolaganju timovi volontera i zaposlenih u opštini, koji će im pružati uslugu dostave osnovnih životnih namirnica, higijenskih sredstava i lekova na kućnu adresu. Za ovakav vid pomoći seniori se mogu javiti na broj telefona 011/2061-800. Opštinski kol centar će primati pozive od 08.00 do 20.00 sati, radnim danima i vikendom.

Zahvaljujući dobroj saradnji sa DZ „Savski venac“ i Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika „Železnice Srbije“ najstarije sugrađane će, ukoliko bude neophodno, obići i lekari iz ovih zdravstvenih ustanova.

Molimo sve građane da primenjuju pojačane mere higijene, da budu odgovorni i ponašaju se u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja, saopštili su iz opštine Savski venac.

Next Post

VOLONTERSKI SERVIS OPŠTINE STARI GRAD: DOSTAVA NAMIRNICA STARIJIM SUGRAĐANIMA TOKOM PANDEMIJE

Пет мар 13 , 2020
Gradska opština Stari grad obaveštava najstarije Starograđane da će sve dok traje pandemija korona virusa Volonterski servis vršiti dostavu osnovnih životnih namirnica, sredstava za higijenu i lekova na kućne adrese. Zainteresovani sugrađani sa Starog grada se za usluge dostave prijavljuju pozivom na broj telefona opštinskog Kontakt centra 011/785-2-999 Podeli na […]