Nacionalni stadion u Surčinu?

Ministar finansija Siniša Mali je 5.juna 2018.godine rekao da će se Nacionalni stadion graditi 17 kilometara od centra Beograda, u Ostružnici,ali izgleda da je došlo do preokreta.

Nacionalni stadion,prema novim najavama,trebalo bi da se gradi u Surčinu nakon što je Ministarstvo zaštite životne sredine dalo pozitivno mišljenje na stratešku procenu uticaja Prostornog plana posebne namene koje je uradilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture,kako prenosi Tanjug.

Prema tadašnjim najavama,Nacionalni stadion trebao bi da prima 60.000 gledalaca a stadion je projektovala „Fenvik Iribaren arhitekts“ kojoj je sedište u Madridu. Najavljeno je i da prvi temelji bi trebalo da budu postavljeni do kraja godine .

Foto:Ilustracija

Next Post

Lidl otvara prodavnice na pet lokacija u Beogradu

Уто окт 9 , 2018
Lidl će otvoriti ,11.10.2018.godine, 16 prodavnica u Srbiji od toga pet u Beogradu. Prodavnice će se otvoriti već u jutarnjim satima od 8 časova u četvrtak i radiće do 22 časova. U Beogradu se otvaraju u : 1. Save Maškovića 4 2. Vojislava Ilića 143 3. Kneza Višeslava 61V 4. […]