Na potezu kod Kule Nebojša ne parkirati vozila

Zamenik gradonačelnika Beograda Adreja Mladenović i gradski menadžer Goran Vesić obišli su danas potez kod Kule Nebojša i poručili da je situacija na vodostajima u Beogradu pod kontrolom.

Sutra će biti uvedena vanredna odbrana od poplava kod Kule Nebojša jer je to najkritičnija i najniža tačka na teritoriji grada,rekli su čelnici grada Beograda.

Mladenović je podsetio da su „Srbijavode” na predlog „Beogradvoda” na tom delu već uvele redovnu odbranu od poplava, te da je na još jednoj tački, u Skeli kod Obrenovca  uvedena redovna odbrana od poplava.

“Ne postoji nikakva opasnost od poplava u ovom trenutnku na teritoriji grada Beograda”,rekao je gospodin Mladenović.

Gospodin Mladenović je i apelovao na sugrađane da na potezu kod Kule Nebojša ne parkiraju vozila.

“Mi ćemo ovde uvesti i vanrednu odbranu, biće zabranjen ulazak vozilima, tako da će biti postavljene pregrade na prolazu”,dodao je gospodin Mladenović.

Foto:Ilustracija

Next Post

Telenor prodaje poslovanje u Srbiji

Сре мар 21 , 2018
Telenor grupa potpisala je ugovor o prodaji svog poslovanja u regionu centralne i istočne Evrope sa PPF grupom u vrednosti od  2,8 milijardi evra,saopštavaju iz Telenor grupe. Bord direktora Telenor grupe namerava da na godišnjoj Skupštini akcionara (AGM) zatraži odobrenje za distribuciju posebne dividende od 4,40 NOK po akciji.Transakcija uključuje […]