Na nekoliko tramvajskih linija izmenjen režim javnog prevoza

Tokom izvođenja radova na pregledu i popravci tramvajske kontaktne mreže u Ulici Jurija Gagarina, na delu od raskrsnice sa Ulicom antifašističke borbe do raskrsnice sa Bulevarom Crvene armije, 24. oktobra od pola sata posle ponoći do 25. oktobra do 3.30 časova, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova, tramvaji sa linije 7 će saobraćati kao 7L1 na relaciji: Ustanička – Bulevar Milutina Milankovića /„Depo Sava”/. Tokom isključenja napajanja IS „Smederevski put”, od 9 do 17 časova vozila sa predmetne linije će saobraćati do Omladinskog stadiona.

Tramvaji sa linije 9 će saobraćati kao 9L1 na relaciji: Banjica – Bulevar Milutina Milankovića /„Depo Sava”/.

Tramvaji sa linije 11L se ukidaju.

Tramvaji sa linije 13 će saobraćati kao 13L na relaciji: Banovo brdo – Pristanište (preko Mosta na Adi).

Tramvajske linije 7L1 i 9L1 će promenu smera kretanja na teritoriji Novog Beograda vršiti kroz „Depo Sava”.

Na delu trase od okretnice u Bloku 45 do TC „Ušće”, uspostavlja se autobuska linija sa oznakom 7A, koja će saobraćati sledećom trasom: Novi Beograd /Blok 45/ – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Bulevar Milutina Milankovića (Antifašističke borbe u smeru ka Bloku 45) – Milentija Popovića – Ušće – TC „Ušće”.

Autobusi sa linija 6A i 7A će duž trase koristiti postojeća autobuska i tramvajska stajališta JGP-a.

Istovremeno, zbog isključenja napajanja IS „Smederevski put”, sutra od 9 do 17 časova u visini okretnice „Kluz”, na deonici od Vukovog spomenika do Ustaničke ulice, tramvajski saobraćaj neće funkcionisati, te će tramvaji sa linija 6, 7L1 i 14 u pomenutom periodu saobraćati do Omladinskog stadiona, dok će biti uspostavljena privremena autobuska linija 6A na relaciji Vukov spomenik – Ustanička.

Ako ste propustili