Munich: 10 ubijeno,21 ranjeno u Minhenu

U napadu u tržnom centru koji se dogodio juče ubijeno je 10 ljudi,uključujući i napadača a ranjeno 21. Troje je u kritičnom stanju.Među povređenima ima dece i tinejđera saopštila je nemačka policija na konferenciji za štampu.

Takođe saopšteno je da je napadač 18-godišnji nemački državljanin poreklom iz Irana. Imao je dvojno državljanstvo i nije imao dosije. Saopšteno je da je napadač koristio pištolj. Dodali su da imena žrtava neće biti saopšteno dok se ne kontaktiraju porodice.

NAPADAČ JE BIO SAM

Dvoje ljudi koji su pobegli sa automobilom,a za koje se mislilo da su saučesnici,saopšteno je da nemaju nikakve veze sa napadom.

Policija je ponovila apel da građani sve snimke i fotografije incidenta koje su napravili dostave policiji. Rečeno je i da je 2.300 policajaca učestovalo u operacijama posle napada, kao i da je u njima učestvovalo i nekoliko policajaca iz Austrije i Švajcarske.

Foto:Ilustracija/ pixabay

Next Post

Dan za limuNadu,pomoć deci iz svratišta

Суб јул 23 , 2016
Centar za integraciju mladih i Svratište za decu, organizuju Dan za limuNadu gde će na  77  lokacija u gradu građani mogu da se osveže limunadom i na taj način podrže rad Svratišta, jer će sav prihod od prodatih limunada biti doniran mališanima. Novac će biti upotrebljen za nabavku svih potrebnih materijala […]