Ministarstvo kulture spremno da pomogne TV Kanalu 9

Ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije Vladan Vukosavljević primio je danas vlasnicu Kanala 9 Maju Pavlović, izrazivši spremnost da pomogne u iznalaženju rešenja za probleme u kojima se našla ta medijska kuća.

Nakon sastanka, kojem su prisustvovali državni sekretar Aleksandar Gajović, pomoćnik ministra za informisanje Slavica Trifunović i v.d. direktora JP Emisione tehnike i veze Branko Gogić, postignut je dogovor o reprogramu duga koji Kanal 9 ima prema tom javnom preduzeću.

Na samom početku razgovora, Vukosavljević je ohrabrio Maju Pavlović da bez oklevanja prekine štrajk glađu, imajući u vidu da ugrožavanje sopstvenog zdravlja svakako nije način za rešavanje bilo kog problema.

Ministarstvo kulture i informisanja izrazilo je spremnost da pomogne u organizovanju sastanka vlasnice Kanala 9 i sa drugim nadležnim institucijama, kako bi se nastala situacija najbezbolnije razrešila, navodi se u saopštenju Ministarstva kulture i informisanja.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Dan zdravih navika sutra kod opštine Zvezdara

Пон мај 28 , 2018
Sedma pо redu manifestacija Dan zdravih navika – SVI NА VАGU оdržaće se prvi put na оtvоrenоm, 29. maja, оd 10 dо 20 časоva, na trgu ispred Gradske оpštine Zvezdara i Ustanоve kulture „Vuk Stefanоvić Кaradžić”, Bulevar kralja Аleksandra 77. Pоsetiоce оčekuju besplatna merenja na specijalnim vagama na kоjima mоgu […]