Meghan Markle zvanično napušta američku seriju Suits

Meghan Markle zvanično napušta američku seriju „Suits“ posle sedme sezone, objavila je USA mreža.

TV mreža USA čestitajući Meghan njenu veridbu sa princom Harijem,objavili su i da će fanovi morati da se oproste od Rejčel Zane na kraju nove sezone.

„Fanovi „Suits“ su dugo divili Markluovom liku Rejčel Zane za njenu istrajnost i integritet, koji se u redovima Pearson Spectre Litt pojavio od obećavajućeg paralelnog do punopravnog advokata koja je bila deo Harvei-ovog ključnog tima“, napisala je TVmreža.

„Kroz najteže vremene – bez obzira da li je profesionalno ili lično – Rejčel se dokazala širom sveta da uvek vredi boriti se za ono u šta verujete i nikada ne izgubite veru u sebe.“

„Meghan je već sedam godina član naše porodice i bilo nam je drago raditi s njom. Želimo da joj se zahvalimo zbog njene neosporne strasti i posvećenosti Suitsu, i mi joj želimo najbolje „, navodi se u saopštenju.

Sedam sezona će početi da se emituje početkom 2018. godine.

Next Post

Sveti Matej Jevanđelista

Сре нов 29 , 2017
Sveti Matej Jevanđelista bio je jedan od dvanaest apostola i prvi je napisao Jevanđelje – Sveto Jevanđelje po Mateju. Radio je kao poreznik u službi Rimljana. Po Svetom pismu kada ga je Isus Hristos pozvao da mu bude učenik (apostol) ostavio je sve i pošao za Njim, primivši Svetog Duha Matej je propovedao Jevanđelje u Partiji, Midiji i […]