Madlenianum online

Madlenianum će tokom vanrednog stanja online emitovati najpopularnije produkcije pozorišta.

Predstave će se emitovati na youtube kanalu Madlenianuma sredom, petkom i nedeljom u terminu od 19.30 časova, dok će predstave iz Programa za mlade ići u terminu od 18 časova. Svako premijerno izvođenje će imati i dva reprizna izvođenja.

Prvo emitovanje imaće opera Sinjor Bruskino, Đoakina Rosinija, u režiji Jitke Stokalske i pod dirigentskom palicom maestra Aleksandra Spasića, predstava je premijerno izvedena 4. februara 2000. godine.

Druga emitovanje imaće balet Praznik ljubavi po romanu Teodore Sujić Capsella bursa pastoris u inscenaciji Aleksandra Ilića.

Treća predstava koju će emitovati ove nedelje je dramska predstava Tesla, sa Draganom Mićanovićem u naslovnoj ulozi, a online se emituje u nedelju 5. aprila u 19.30 časova.

Next Post

Iz GAK "Narodni front" ukupno 75 osoba "udaljeno sa posla" zbog koronavirusa

Пет апр 3 , 2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da je iz GAK „Narodni front“ ukupno 75 osoba „udaljeno sa posla“ zbog koronavirusa, a kod njih 46 je utvrđeno da imaju koronavirus. Istakao je da je 75 „udaljeno sa posla“ iz predostrožnosti. „Zamisao i mišljenje mnogih je da tim što se neko u zdravstvenoj […]