Druga pobeda Srbije: Litvanija – Srbija 91:95

Druga prijateljska utakmica između Srbije i Litvanije igrala se u Kaunasu kao deo priprema za Svetsko prvenstvo 2019.

Košarkaši Srbije pobedili su Litvaniju u Beogradu sa 72:68 i ako je Litvanija vodila tokom cele utakmice.

U drugoj prijateljskoj utakmici Srbija je bila daleko bolje od igre u Beogradu, pa su većim delom utakmice imali vodstvo. Najefikasniji bio je Bogdanović sa 27 poena koji je uspeo u kritičnim momentima da vrati Srbiji prednost.

IV ČETVRTINA:

III ČETVRTINA: 71:69

Srbija je vodila sa 10 razlike ali Litvanci prave seriju koševa , uglavnom preko razigranog Valančunasa i dva minuta pred kraj trećeg dela igre dolaze u prednost od 67:65.

II ČETVRTINA: 37:45

Odlični napadi i odbrana reprezentativaca Srbije doveli su do vodstva tokom druge četvrtine. Sasvim drugačija igra košarkaša Srbije u odnosu na igru u Beogradu.

I ČETVRTINA: 22:20

Na početku utakmice već je izgledalo kao da gledamo reprizu iz Beograda ali može se reći da u prvih 10.minuta reprezentativci Srbije igraju daleko bolje nego što je to bilo prikazano u Beogradskoj areni.

Foto:ilustracija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Ubо šеsnaеstоgоdišnjеg mladića оštrim prеdmеtоm u prеdеlu stоmaka

Пон авг 12 , 2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih pоslоva u Šapcu uhapsili su N. P. (2000) iz оkоlinе Šapca, zbоg pоstоjanja оsnоva sumnjе da jе izvršiо krivičnо dеlо ubistvо u pоkušaju. Sumnja sе da jе оn 11. avgusta оvе gоdinе u ranim jutarnjim časоvima na jеdnоm igralištu u Šapcu, nakоn kraćе raspravе, ubо šеsnaеstоgоdišnjеg mladića […]