Kuburović uputila uskršnju čestitku

Ministar pravde u Vladi Republike Srbije Nela Kuburović čestitala je danas svim hrišćanskim vernicima i sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i Katoličke crkve najveći hrišćanski praznik Uskrs.

Kuburović je u čestitki patrijarhu srpskom Irineju, svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, sveštenstvu i monaštvu poželela da ovaj praznik proslave u radosti, miru i zdravlju.

„Neka nas Vaskrsenje Hristovo, taj veličanstveni događaj, koji je pokrenuo i otkrio večnost svim naraštajima, nadahne i osnaži u nama neprolazne vrednosti mira, praštanja i bratske ljubavi, kako bismo složno i posvećeno radili za dobrobit našeg naroda i otadžbine“, navela je Kuburović.

Ona je u uskršnjoj čestitki beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru istakla da je današnje vreme prepuno različitih izazova i da Uskrs treba sve da nadahne i pokrene da sa optimizmom i odgovornošću rade za opšte dobro.

„Čestitajući Vam praznik nad praznicima, iskreno želim da nas radost Uskrsa sve zajedno obasja i zasvagda nam osvetli puteve čovečnosti, mira, praštanja, međusobnog razumevanja i uvažavanja“, naglasila je Kuburović.

Foto: Vlada Srbije

Ako ste propustili