Konkurs za privremene pokretne objekte na prostoru Beogradske tvrđave i Kalemegdana

Javno preduzeće „Beogradska tvrđava” raspisalo je konkurs za postavljanje tezgi i drugih privremenih pokretnih objekata na prostoru Beogradske tvrđave i parka Kalemegdan, na period od godinu dana.

Konkurs je raspisan za postavljenje kolica i tezgi za prodaju suvenira, umetničkih predmeta i proizvoda starih zanata, tezgi za prodaju razglednica i turističkih publikacija, kolica za prodaju osvežavajućih napitaka, kolica za hot-dog, aparata za kokice, stalaka za prodaju balona i drugo.

Prijava se podnosi za jednu lokaciju i jedan objekat na lokaciji, s tim što se učesnicima konkursa ne ograničava broj prijava koje mogu podneti. Prijave na konkurs mogu se podneti do 7. aprila, a konkurs će se sprovesti putem usmenog javnog nadmetanja koje će biti održano 11. aprila u Kuli Nebojša u Donjem gradu Beogradske tvrđave.

Vrste objekata i njihova namena, lokacije i početni iznosi, kao i opšti i posebni uslovi konkursa, sadržani su u konkursnoj dokumentaciji, koja se može  preuzeti na sajtu Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava”  i u Odeljenju za pravne poslove JP „Beogradska tvrđava” (Terazije 3/V).

izvor: Beoinfo

Ako ste propustili