Konkurs za prijem vojnika u VS biće stalno otvoren

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da konkurs koji je upravo raspisan treba da obezbedi prijem novih 926 profesionalnih vojnika do kraja godine, istakavši da je novina to da će konkurs biti stalno otvoren.

Vulin je objasnio da svaki građanin koji je mlađi od 30 godina, koji je služio vojni rok s oružjem i koji je državljanin Srbije, a koji prođe odgovarajuće testove, može da očekuje da će postati profesionalni pripadnik Vojske Srbije.

On je dodao da zainteresovani mogu svakog dana da se prijave u nadležne jedinice i da polože odgovarajuće testove.

Svakog dana možete da postanete profesionalni vojnik Vojske Srbije i da postanete deo ne samo najpoštovanije i jedne od najslavnijih institucija srpskog naroda, već deo budućnosti srpskog naroda. Narod koji nema svoju vojsku nema budućnost, rekao je Vulin,a saopštavaju iz ministarstva odbrane.

Next Post

Prеdsеdnik Vučić i makеdonska ambasadorka Jovanovska Tipko

Чет авг 24 , 2017
Prеdsеdnik Rеpublikе Srbijе Alеksandar Vučić primio jе danas ambasadorku Rеpublikе Makеdonijе Vеru Jovanovsku Tipko, sa kojom jе razgovarao o kontinuiranom unaprеđenju dobrosusеdskih odnosa i nеgovanju tradicionalnih prijatеljskih vеza. „Svi smatramo da jе potrеbno da radimo vrеdno i odgovorno na unaprеđеnju naših odnosa“, naglasio jе prеdsеdnik Vučić na počеtku susrеta. On […]