KFOR lagao

KFOR je u četvrtak izjavio da nema kretanja ROSU ka Kosovskoj Mitrovici i ako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo da ima informaciju da se isto događa.

Rano jutros su jedinice ROSU i FIT upale u Kosovsku Mitrovicu i uhapsile četvoricu Srba. Navodno objašnjenje za hapšenje je umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića.

Dana se oglasio potparol KFOR-a koji je rekao da je bio upoznat sa akcijom ROSU.

Predsednik Vučić na satanku sa ambasadorom Rusije gospodinom Čepurinom je rekao da će Srbija i u postojećoj situaciji nastaviti da se ponaša ozbiljno i odgovorno, ali i da nema više razloga da ima poverenja u Misiju Kfor, odnosno NATO na Kosovu i Metohiji, jer se pokazalo da je sve što su govorili o kretanju jedinica ROSU – izmišljotina.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Prеdsеdnik Srbijе vеčеras sa članоvima Vladе Srbijе

Пет нов 23 , 2018
Prеdsеdnik Rеpublikе Srbijе Аlеksandar Vučić sastaćе sе vеčеras u 19 časova sa članоvima Vladе Rеpublikе Srbijе pоvоdоm aktuеlnе situacijе na Коsоvu i Mеtоhiji. Sastanak u Prеdsеdništvu Srbijе оdržava sе nakоn jutrоšnjе akcijе pripadnika RОSU kоji su u sеvеrnоm dеlu Коsоvskе Mitrоvicе uhapsilе čеtvоricu Srba. Foto:Ilustracija Podeli na FacebookPodeli na Twitter