Karneval,old tajmeri ,koncerti… Na manifestaciji „Jevremova – ulica susreta“

Gradska opština Stari grad poziva sve sugrađane i medije da nam se povodom praznika Cveti i Dana opštine, u nedelju, 9. aprila, sa početkom u 12 časova, pridruže u Jevremovoj – ulici susreta“.

Preko 160 izlagača, defile oldtajmera, nastup Big benda“, karneval dece starogradskih vrtića i koncerti školskih bendova, samo su delić zanimljivog programa koji vas očekuje na sada već tradicionalnoj, devetoj po redu, manifestaciji Jevremova – ulica susreta“.

– Ove godine cilj nam je da cela Jevremova ulica oživi“, da svi izlagači, gosti, kao i slučajni prolaznici imaju međusobnu interakciju. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem je da će ove godine Jevremova ulica oboriti sve rekorde, kako po broju izlagača, tako i po broju gostiju iz inostranstva. Takođe, želimo da pokažemo da su, čak i sa budžetom koji je na istorijskom minimumu, ako uložimo mnogo energije, kreativnosti i želje – sve zamisli ostvarive – rekao je Marko Bastać, predsednik opštine.

Samoj dinamici Jevremove ulice doprineće i izložba fotografija Starog grada koje su uslikali – upravo naši sugrađani. Ove godine, ulica će imati i svoje Humano starogradsko ćoše“ gde će posetioci moći da ostavaljaju stvari koje im više nisu potrebne, a nekom drugom bi veoma značile. Manifestaciju će, sa početkom u 12 časova otvoriti Big bend“. Nakon toga, u 13 sati ulicom će prodefilovati na hiljade nasmejanih i maskiranih mališana. Jevremovu ulicu ukrasiće“ i, sada već tradicionalni, oldtajmeri, a od 14 časova ulicom će odzvanjati zvuci srednjoškolskih bendova.

– Vodeći se time da nam je komunikacija sa sugrađanima na vrhu prioriteta, ove godine će svi posetioci Jevremove ulice na štandu opštine moći da ostave poruku zbog čega vole i čuvaju Stari grad, ali i da predlože sugestije za bolje uređenje života na našoj opštini – rekao je Marko Bastać.

Foto:Ilustracija /pixabay

Ako ste propustili