„Karavan zimnice” ovog vikenda na pijaci „Đeram”

Pijačni karavan zimnice će ovog vikenda, u subotu i nedelju, 12. i 13. decembra, biti održan na pijaci „Đeram”, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradske pijace”.

Svi posetioci pijace „Đeram” će tokom vikenda od 8 do 15 časova imati priliku da, pored svežeg voća i povrća, pazare po pristupačnim cenama i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Organizacijom „Karavana zimnice”, „Gradske pijace” pokazuju da u svakom segmentu brinu o potrebama savremenog potrošača i da predstavljaju značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. „Karavani zimnice” organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

„Gradske pijace” neguju visok stepen odgovornosti prema kupcima i prodavcima, te podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, održavaju preporučenu fizičku distancu i da nose zaštitne maske.

Sve pijace koje posluju u sistemu JKP „Gradske pijace” tokom vikenda rade do 15 časova, a radnim danima do 17 sati.

Ako ste propustili