Trend

„Karavan zimnice” na pijaci „Zemun”

Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, 14. i 15. novembra, biće organizovan na pijaci u Zemunu. Svi posetioci zemunske pijace, pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

Raznovrsna ponuda zdravih i kvalitetnih namirnica pružiće mogućnost svim sugrađanima da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama. Organizacijom „Karavana zimnice”, Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace” pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. „Karavani zimnice” organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

„Gradske pijace” koje neguju visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu, kao i da nose zaštitne maske.

Ulaz na manifestaciju je slobodan.

Izvor: Beoinfo