Kamion udario policijski automobil tokom potere za osumnjičenima

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je policijski službenik Policijske uprave za Grad Beograd Nenad Stojadinović stradao u saobraćajnoj nesreći tokom obavljanja službenog zadatka, dok je drugi policajac Vladimir Radujko teško povređen.
U saopštenju se navodi da se saobraćajna nesreća dogodila jutros oko 5 časova na Smederevskom putu na ulazu u Grocku, tokom obavljanja službenog zadatka.

Nenad Stojadinović radio je jedanaest godina u beogradskoj policiji na najtežim i najsloženijima poslovima. Časno i pošteno borio se protiv kriminala, a za požrtvovani i profesionalni rad više puta je nagrađivan.

Požrtvovano, uz maksimalno zalaganje, Stojadinović je učestvovao u hapšenjima počinilaca najtežih krivičnih dela, često rizikujući i svoj život. Profesionalno i predano obavljajući svoj posao tragično je, nažalost, nastradao.

Ministarstvo unutrašnjih poslova porodici stradalog kolege izražava najdublje saučešće.

Do nesreće na Smedervskom putu došlo je tokom potere za dva automobila, u kojima su se nalazili osumnjičeni za krađu vozila.

Tom prilikom uhapšena su dvojica osumnjičenih, A. Š. (1999) i D. N. (1987), a dva ukradena vozila su pronađena, dodaje se u saopštenju.

Ako ste propustili