„Izrada unikatnog nakita“ – besplatne kreativne radionice

Za letnji raspust, Kulturni centar „Čukarica“ je uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu pripremio besplatne kreativne radionice za osnovce i srednjoškolce.

Učenici koji svoje slobodno vreme žele kreativno da provedu družeći se sa svojim vršnjacima, učeći nešto novo i savladavajući neke nove veštine, mogu, od danas, da se prijave na besplatne kreativne radionice „Izrada unikatnog nakita“.

Polaznici će biti podeljeni u pet grupa, a radionice će se održavati u sledećim terminima : 23. i 24. juna (1. grupa), 7. i 8. jula (2. grupa), 9. i 10. jula (3. grupa) i 16. i 17. avgusta (4. grupa) 18. i 19. avgusta (5. grupa), u periodu od 9 do 14 časova.Deo materijala za izradu nakita je obezbeđen, ali bilo bi poželjno da učenici od kuće ponesu: makaze, iglu, konac, perle i sve ono što je neophodno da svoje ideje pretoče u nakit koji će rado nositi ili pokloniti svojim najbližima.

Radionicu vodi Mirjana Vuksanović, dipl. vajar – zlatar.Zbog ograničenog broja mesta, potrebno je izvršiti prijavljivanje na broj telefona 011/3552 678.

Izvor:opština Čukarica

Foto:Ilustracija

Next Post

Milica Pavlović i Aca Lukas objavili "Kidaš me" ( Video)

Пон 11 јуна , 2018
Milica Pavlović i Aca Lukas uradili su duetsku pesmu pod nazivom „Kidaš me“ za koju su objavili i spot. Tekst je napisala Ljiljana Jorganović  a kompoziciju grčki kompozitor Fivos. Foto:Instagram/Milica Pavlovic Podeli na FacebookPodeli na Twitter