Izmeštanje specijalističkih kabineta Poliklinike VMA u objekat VMC „Novi Beograd“

VMA

Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane, u cilju pružanja zdravstvenih usluga vojnim osiguranicima tokom pandemije Covid-19, donela je odluku o privremenom izmeštanju specijalističkih kabineta Poliklinike Vojnomedicinske akademije u objekat Vojnomedicinskog centra „Novi Beograd“, saopštili su iz ove ustanove.

Pre ulaska u objekat VMC „Novi Beograd“ biće organizovana trijaža pacijenata, a svi febrilni pacijenti, kao i oni sa sumnjom na Covid-19, biće upućivani u ambulante nadležne za tu kategoriju pacijenata.
U narednom periodu rad specijalističkih službi biće organizovan po posebnom rasporedu.

Dečiji dispanzer radiće svakog radnog dana od 8.00 do 18.00 časova, a vikendom i neradnim danima od 8.00 do 14.00 časova.
Kabineti za kardiologiju, endokrinologiju, hematologiju, dermatologiju i psihijatriju radiće ponedeljkom, sredom i petkom od 8.00 do 14.00 časova.
Kabinet za neurologiju radiće ponedeljkom, utorkom i petkom od 8.00 do 14.00 časova.
Kabinet za reumatologiju radiće utorkom i četvrtkom od 8.00 do 14.00 časova.
Kabinet za plastičnu hirurgiju radiće ponedeljkom od 8.00 do 14.00 časova.
Kabinet za ortopediju radiće utorkom od 8.00 do 14.00 časova.
Kabinet za neurohirurgiju i Dispanzer za ginekologiju i humanu reprodukciju radiće petkom od 8.00 do 14.00 časova.
Stomatološka služba radiće svakog radnog dana od 8.00 do 18.00 časova u prostorijama VMC „Novi Beograd“, VMC „Slavija“, VMC „Cerak“ i ambulanti „Banjica“.

Next Post

Sabor Svetog arhangela Gavrila

Сре апр 8 , 2020
Sabor svetom Аrhanđеlu Gavrilu slavi se dva puta gоdišnjе. NJеgоv prvi sabоr praznuје se dan nakon Blagоvеsti, 8 aprila. Veruje se da je Arhanđel Gavrilo naučiо Mојsiјa pisanju knjige Postojanja, o stvaranju prvоg čоvеka Аdama,  da ga je nauči ga aritmеtici, gеоmеtriјi…. Prema Bibliji je Gavrilo Božji glasnik poslan Danilu, Zahariji i Mariji. Hrišćani i muslimani veruju […]