Trend

Izmene na pojedinim linijama od ponedeljka

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Dr Huga Klajna i Nedeljka Gvozdenovića, na delu od Ulice Marka Čelebonovića do Ulice Viktora Novaka u Beogradu, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi od 13. jula u 6 časova do 20. jula u 6 sati.

U ovom vremenskom periodu vozila sa linija 70, 72, 74 i 75, kao i noćna linija 75N će saobraćati: u smeru prema Bežanijskoj kosi ulicama Marka Čelebonovića, Norveškom, Grčkom, Marka Ristića, Nedeljka Gvozdenovića i dalje redovnom trasom, a u smeru prema gradu ulicama Nedeljka Gvozdenovića, Viktora Novaka, Grčkom, Norveškom, Marka Čelebonovića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 82 će saobraćati u smeru prema Keju oslobođenja trasom: Gandijeva – Vojvođanska – kružni tok sa ulicama Vinogradskom i Dr Ivana Ribara – Surčinska – Nedeljka Gvozdenovića – Viktora Novaka – Grčka – Norveška – Marka Čelebonovića i dalje redovnom trasom, a u smeru prema Bloku 44 trasom: Marka Čelebonovića – Norveška – Grčka – Marka Ristića – Nedeljka Gvozdenovića – Surčinska – kružni tok sa ulicama Vinogradskom i Dr Ivana Ribara – Vojvođanska – Gandijeva i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 613 će u oba smera saobraćati ulicama Nikole Dobrovića, Marka Čelebonovića i dalje redovnom trasom, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.