Izmene na liniji 310 zbog radova u Malom Mokrom Lugu

Foto: A.M

Zbog izvođenja radova u Ulici 20. oktobra u Malom Mokrom Lugu doći će do izmene u radu linija javnog prevoza od 12. do 24. maja, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi na redovnom održavanju će se izvoditi u delu ulica 27. marta i Pavla Vasića. Vozila sa linije 310 saobraćaće ulicama: Slobodana Lale Berberskog, Pavla Vasića, Narodnog fronta i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase biće uspostavljena privremena stajališta: „20. oktobra” u Ulici Pavla Vasića, 20 metara posle raskrsnice sa Ulicom Slobodana Lale Berberskog; „Milana Predića” u Ulici Pavla Vasića, 15 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Milana Predića i „Hazarska” u Ulici Pavla Vasića, 15 metara posle raskrsnice sa Hazarskom ulicom.

Next Post

Sveti Vasilije Ostroški

Уто мај 12 , 2020
Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac je bio episkop zahumski i srpski pravoslavni svetitelj. Rođen je kao Stojan Jovanović,28. decembra 1610. godine, u selu Mrkonjići, Popovo polje, nadomak Trebinja u Hercegovini od majke Ane-Anastasije i oca Petra Jovanovića. Roditelji šalju Vasilija Ostroškog šalju u manastir Zavalu kada je imao 12.godina zbog straha od […]