Izmena režima rada javnog prevoza u Prvomajskoj

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Prvomajskoj u Zemunu (faza 4), na delu između Hercegovačke i Železničke ulice, od sutra do 12. novembra doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza. Kako je saopštio Sekretarijat za javni prevoz, radovi će se izvoditi u pomenutom delu Prvomajske u desnoj kolovoznoj traci ka gradu, bez zauzeća raskrsnice Prvomajske, Hercegovačke i Rada Končara. Tokom ove faze, Prvomajska ulica će u zoni radova biti jednosmerna i to u smeru ka okretnici „Zemun (Novi grad)”.

Vozila sa linija javnog prevoza 15, 15N i 78 će u smeru ka okretnici „Zemun (Novi grad)” saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati: Prvomajskom – Hercegovačkom – Krajiškom – Železničkom – Prvomajskom i dalje redovno. Vozila sa linije 18 će u smeru ka okretnici „Zemun (Bačka)” saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru ka okretnici „Medaković 3” saobraćati ulicama: Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom. Na linijama 45 i 612 vozila će ići u oba smera redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno stajalište „Gornjogradska 1” za liniju 18 u istoimenoj ulici, oko 50 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom.

Ako ste propustili