Izmena režima javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Marka Hristića

Foto: A.M

Tokom izvođenja radova u ulici Marka Hristića, na deonici od raskrsnice sa ulicom Jurija Gagarina do raskrsnice sa ulicom Bulevar Crvene Armije (Đorđa Stanojevića), doći će do promena u radu linije javnog prevoza br. 85.

Radovi će se izvoditi u periodu od 08.06. do 27.07.2020. godine (50 dana) i podrazumevaju potpuno zatvaranje deonice.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linije javnog prevoza br. 85 će u oba smera saobraćati ulicama Jurija Gagarina, Antifašističke borbe, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije (Đorđa Stanojevića) i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno za smer prema Banovom brdu:

Bulevar Crvene Crvene armije 1 – stajalište se uspostavlja u ulici Bulevar crvene armije, na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 15,0 metara ispred raskrsnice sa ulicom Marka Hristića;

Izvor: Sekretarijat za javni prevoz

Next Post

Izmena režima javnog prevoza tokom izvođenja radova na rekonstrukciji i uređenju ulice Džordža Vašingtona

Пет јун 5 , 2020
Zbog izvođenja radova na na rekonstrukciji i uređenju ulice Džordža Vašingtona (deo između ulica Drinčićeva i Francuska) – faza S4B u periodu do 10.06.2020.godine, doći će do izmene rada linija javnog prevoza. Tokom izvođenja radova, važiće isti režim rada linija javnog prevoza, odnosno: tramvajske linije br. 2, 5 i 10 […]