Izmena režima javnog prevoza na linijama 47, 94, 503 i 47N

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Slavka Miljkovića u Resniku, na delu od Podavalske do raskrsnice ulica Kružni put Rakovica i Slavka Miljkovića, od 14. septembra, od 9 sati do 27. septembra doći će do potpunog zatvaranja kolovoza Ulice Slavka Miljkovića, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 47 saobraćaće u oba smera ulicama Patrijarha Dimitrija, Oslobodilaca Rakovice, Oslobođenja, Sretena Popovića, 13. oktobra, Palih boraca, Podavalskom, Slavka Miljkovića i dalje redovnom trasom.

Na liniji 94 vozila će saobraćati u oba smera ulicama Oslobođenja, Sretena Popovića, 13. oktobra, Slavka Miljkovića i dalje redovnom trasom.

U oba smera, vozila sa linije 503 saobraćaće ulicama: Kružni put Rakovica, Patrijarha Dimitrija, Oslobodilaca Rakovice do okretnice „Kneževac” (za linije 3A, 37 i 507).

Na liniji 47N vozila će saobraćati u oba smera redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo, tešku krađu i krađu

Пет сеп 11 , 2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. S. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo, teška krađa i krađa. On se sumnjiči da je, u avgustu i septembru ove godine na teritoriji Voždovca i Starog grada, uz pretnju oštrim predmetom od radnika različitih poslovnih […]