Ivica Dačić čestitao je danas Kurban-bajram

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je danas Kurban-bajram reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludinu Dudiću i građanima Srbije koji slave ovaj verski praznik.

U ime Ministarstva spoljnih poslova i u lično ime, vama i svim građanima islamske veroispovesti upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog verskog praznika Kurban-bajrama, sa željom da ga provedete u miru, spokoju i radosti, u krugu svojih voljenih.

Bajram nas iznova podseća na neprolazne vrednosti uzajamnog uvažavanja i poštovanja. Neka nas ovaj praznik nade i vere u bolju budućnost podseti na to da samo zajedno možemo naći mudrosti, snage i razumevanja u rešavanju izazova koji su pred našom zajednicom i državom.

Nadam se da ćemo u svim svojim različitostima nastaviti zajedno da gradimo sigurnu budućnost našeg društva, navodi se u čestitki.

Next Post

Povećanje minimalne cene rada

Чет авг 31 , 2017
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić najavila je danas da će minimalna cena rada, o kojoj se trenutno pregovara, biti povećana, a razmatra se i povećanje neoporezivog dela plate, kako bi se olakšalo poslodavcima. Brnabić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije istakla da pregovori o minimalnoj ceni rada […]