Isključenja iz saobraćaja zbog vožnje bez dozvole i pod dejstvom droge

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole.

Policija je sinoć oko 21.30 časova, kod uključenja na auto-put Beograd–Šid, zaustavila automobil marke „reno laguna“, kojim je upravljao 23-godišnji muškarac.

Daljom kontrolom je utvrđeno da je on pozitivan na kanabis, kao i da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

Bez vozačke dozvole, vozilom „reno“ upravljao je i 22-godišnji muškarac, koga su noćas sat posle ponoći „presretači“ zaustavili na auto-putu Beograd–Šid, dok je vozio brzinom od 116,4 kilometra na čas na mestu gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kokain i kanabis.

Iz saobraćaja je noćas oko 2.30 časova isključen i 19-godišnji vozač „fijata“, koga su saobraćajni policajci zaustavili u Juhorskoj ulici na Paliluli. On je, takođe, upravljao vozilom bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom je utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa.

Ako ste propustili