Informacija o promeni rada linije javnog prevoz br. 85

Tokom izvođenja radova na izgradnji prilaznih saobraćajnica oko autobuske stanice u Bloku 42 u ulicama Đorđa Stanojevića i Marka Hristića u Beogradu u periodu od 08.05. do 15.05.2021. godine doći će do promena u radu linije javnog prtevoza br. 85.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje kolovoza ulice Marka Hristića na delu od zone raskrsnice sa ulicom Jurija Gagarina do zone raskrsnice sa ulicom Đorđa Stanojevića, kao i desne saobraćajne trake ulice Đorđa Stanojevića u zoni raskrsnice sa ulicom Marka Hristića gledano u smeru ka ulici Bulevar Milutina Milankovića i dve desne saobraćajne trake ulice Jurija Gagarina u zoni raskrsnice sa ulicom Marka Hristića u smeru ka Bloku 45.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi vozila sa linije br. 85 će u oba smera saobraćati ulicama Most na Adi, Jurija Gagarina, Antifašističke borbe, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene armije i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća, kao i privremeno stajalište „Marka Hristića 1“ u ulici Đorđa Stanojevića, na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 40,0 metara ispred skretanja za tramvajski depo za smer prema Banovom brdu, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Ako ste propustili