Ilić neovlašćeno došao do radnog izveštaja o radovima na Koridoru 10

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je večeras da lideru Nove Srbije Velimiru Ilić nije dala radni izveštaj o radovima na Koridoru 10.

Mihajlović je u izjavi za javnost navela da je Ilić rekao neistinu na RTV Vojvodina da je od nje dobio radni izveštaj o radovima na Koridoru 10.

Istina je da nikada nisam dala Velimiru Iliću nikakav dokument Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Razumem da Ilić krije kako je došao do izveštaja, ali uveravam ga da će nadležni učiniti sve da utvrde kako je došao do ovog dokumenta, istakla je Mihajlović.

Potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je naglasila da je upravo zbog toga i najavila da će obavestiti Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal da utvrdi kako je Ilić neovlašćeno došao u posed radne verzije izveštaja Radne grupe resornog ministarstva koja radi izveštaje o radovima na Koridoru 10 i Koridoru 11, navodi se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade i ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ako ste propustili