Humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući u Rakovici

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica organizuje HUMANITARNI KONCERT ZA POMOĆ SIGURNOJ KUĆI U RAKOVICI, u sredu, 23. maja u 20 časova.

U velikoj sali Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica nastupa Omladinski orkestar pod upravom Slavka Mitrovića Caleta, Škola narodnog pevanja – radijska i vokalna stilizacija Vesna Dimić i Biljana Petković, Pevačko društvo „Prelo“ i kulturno – umetnička društva Rakovice: KUD „Dimitrije Koturović“, KUD „Mladost Avala“, KUD „Branko Marković“, KUD „Lazar Hrebeljanović“.

Koncert je humanitarnog karaktera i sva prikupljena sredstva biće Sigurnoj kući za pomoć ženama i deci, žrtvama porodičnog nasilja.

Sigurna kuća u Rakovici obezbeđuje sigurnost, bezbedan i besplatan smeštaj i hranu, psihosocijalnu podršku i pravnu pomoć.

Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica svakog dana od 09 do 19 časova.

Foto:Ilustracija7pixabay

Next Post

Beogradski noćni market u Studentskom parku

Сре мај 16 , 2018
14. Beogradski Noćni Market po prvi put biće održan u Studentskom parku, na mestu gde je davne 1824. godine otvorena prva pijaca u Beogradu, poznatija kao Velika pijaca,saopštavaju iz Beogradskih pijaca. U znak sećanja na ovu pijacu, biće organizovana dvodnevna manifestacija, 25. i 26. maja, od 12 do 24 časa, […]