Humanitarni koncert „Za Maju”

U Mesnoj zajednici „Mirijevo”, Školski trg 2, u subotu, 9.7. u 20 sati biće održan humanitarni koncert klasične muzike „Za Maju” kako bi bila prikupljena neophodna materijalna sredstva za lečenje Maje Mandić koja boluje od najtežeg oblika multipla skleroze, a koja je pre ove teške bolesti bila vrhunska sportiskinja.

Maja Mandić, koja ima 22 godine, trenutno se leči na Odeljenju neurologije Kliničko bolničkog centra „Zvezdara”. Da bi se njeno zdrastveno stanje popravilo, jedino rešenje je transplantacija matičnih ćelija koja košta 5000 evra. Njena porodica nema tu svotu novca, pa će u svrhu prikupljanja neophodnih materijalnih sredstava biti održan humanitarni koncert klasične muzike na kome će nastupiti: Nina Martinović-klavir, Ivana Milić-klavir i Luka Sparavalo-violina.

Organizatori pozivaju sve humane ljude da svojim prisustvom i dobrovoljnim prilogom podrže ovu akciju, jer i naše malo, Maji i njenoj porodici može značiti sve. Novčane donacije za Majino lečenje zainteresovani mogu uplatiti na:

Tekući račun 275001115510627362, Banka Sosietet (Societe Generale Banka Srbije),

Svrha uplate „Maji za lečenje“ na ime Vesna Mandić, Mirijevski venac 47/10.

Kontakt telefon majke obolele devojke koju zainteresovani mogu kontaktirati i proveriti transparentnost donacije – Vesna Mandić 064 5153185,saopštavaju iz opštine Zvezdara.

Ako ste propustili