Hapšenja u Beogradu

Policija u Beogradu je zaplenila 100 grama marihuane i 800 grama heroina. Na auto-placu na Zrenjaninskom putu pronađena dva pištolja sa četiri komada municije. Tri osobe uhapšene.Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na 2,6 miliona dinara.

Prilikom hapšenja A. D. (1983), R. Dž. (1985) i L. M. (1988), policija je na ulici pronašla paketić sa 100,15 grama heroina, za koji se sumnja da je jedan od njih odbacio od sebe, saopštio je MUP.

Kod R. Dž. je pronađena električna vagica sa tragovima ove opojne droge, a kod kod L. M. manja količina marihuane.

Policija je, potom, na jednom auto-placu na Zrenjaninskom putu, u upravnoj i pomoćnoj prostoriji pronašla četiri paketa sa oko 700 grama heroina, staklenu teglu, plastični balon i pet kesica sa 1.100 grama marihuane, oko 90 grama smese paracetamola i kofeina, dve električne vagice za precizno merenje sa tragovima heroina, kao i dva pištolja sa četiri komada municije.

Trojica osumnjičenih mladića, uz krivičnu prijavu, biće sprovedena nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Next Post

Opet incident u avionu. Zaposleni navodno udario majku sa detetom ( Video)

Суб апр 22 , 2017
Opet u avionu incident ali drugi avio prevoznik. Naime, zaposleni muškarac kompanije „Amerikan erlajns“ sukobio se sa ženom sa dvoje dece a navodno je prilikom ulaska žene u avion udario istu kolicima koje je nosila sa sobom. Snimak incidenta snimio je Surain Adjantaja a prema njegovima navodima ženu su pokušali […]