Hapšenja u Beogradu i Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su trojicu muškaraca osumnjičenih za trgovinu marihuanom i zaplenili četiri kilograma ove droge.

Na teritoriji Beograda, uhapšeni su M. L. (1967) i  E. B. (1963) iz Uroševca, a u Nišu D. M. (1996) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili  krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Intezivnim operativnim radom niške policije, juče, u večernjim časovima, otkriven je promet veće količine marihuane, i to četiri kilograma spakovana u četiri paketa.

M. L. i E. B. se terete da su  na teritoriji Niša prodali izvesnu količinu marihuane, a da je prilikom kupoprodaje posredovao osumnjičeni  D. M. (1996), i tom prilikom od njega uzeli 1.600 evra. Nakon toga, nastavili su put ka Beogradu putničkim vozilom „opel astra“, gde ih je, u saradnji sa policijskim službenicima iz Beograda, niška policija zaustavila i uhapsila. Kod osumnjičenih je pronađeno četiri kilograma maruhuane, 1.600 evra, a prilikom pregleda jednog od osumnjičenih pronađeno je još 3,25 grama marihuane.

Osumnjičenima D. M., M. L. i E. B.  je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu,  biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Izvor:MUP

Ako ste propustili